Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کمیته های تخصصی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور سید نظام الدین موسوی رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر در ابتدای جلسه با اشاره به رویکردهای مختلفی که در نامگذاری روزها و انتخاب شعار محوری دهه فجر انقلاب اسلامی در سال جاری وجود داشت، گفت: این موضوع در جلسات مختلف کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی در سال گذشته تحت الشعاع شیوع بیماری کرونا قرار داشت، مقرر شد، دهه فجر امسال با شعار محوری «جشن ملی ۱۴۰۰» با شور و نشاط و تنوع بیشتر و حضور منسجم همه اقشار و آحاد مختلف مردم برگزار گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عناوین روزهای دهه مبارک فجر نیز با تاکید بر موضوعات و اقشار مختلف، نامگذاری شده است، تا همه قشرها و موضوعات کشور در این ایام به نوعی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به این که دهه فجر، متعلق به طیف و نهاد خاصی نیست، خاطرنشان کرد: این جلسات به منظور هماهنگی و هم افزایی برای بسترسازی حضور و مشارکت مردم در مراسم دهه فجر به ویژه ۱۲ و ۲۲ بهمن که نقطه اوج و قله مراسم ایام دهه فجر است، برگزار شده و کمیته های ۲۶ گانه و همه نهاد ها و مراکز، به ویژه رسانه‌ملی در این راستا تلاش می کنند.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر در خصوص مراسم دوازدهم و بیست و دوم بهمن ماه گفت: مراسم ۱۲بهمن به عنوان شروع ایام الله دهه فجر و روز ۲۲ بهمن به عنوان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و جشن ملی کشور، از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باید در تراز انقلاب اسلامی برگزار شود.

موسوی با بیان اینکه هر یک از ما باید یک همت بسیجی و فراگیر برای برگزاری باشکوه برنامه های دهه فجر داشته باشیم یادآور شد: فعالیت های خوبی برای برگزاری برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی به ویژه به همت جوانان بسیجی در فضای مجازی صورت گرفته است. همچنین لازم است با تعامل میان کمیته های تخصصی دهه فجر، محتوای مناسب برای تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی به وجود آمده و بستر مناسب برای اشتراک گذاری تولیدات فراهم شود.

وی تاکید کرد: هر یک از کمیته های دهه فجر انقلاب اسلامی، یک برنامه شاخص به عنوان قله برنامه های خود، با اهتمام به موضوعات ابتکاری و خلاقانه و برگزاری همایش های علمی با حضور نخبگان و استفاده از ظرفیت های سازمان های زیرمجموعه خود طراحی کنند، تا هم به صورت حضوری و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و هم با هدف تولید محتوا و اشتراک گذاری در فضای مجازی از این برنامه های شاخص در کنار سایر فعالیت، بهره‌مند گردیم.

وی در پایان عناوین ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی سال جاری را با شعار محوری 'جشن ملی ۱۴۰۰' که در نشست اندیشه‌ورزی ستاد مرکزی دهه فجر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اکثریت آراء تأیید و تصویب شده بود را به شرح زیر اعلام کرد.

کد خبر 5405908

منبع: مهر

کلیدواژه: سید نظام الدین موسوی دهه فجر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روسیه همسایه شمالی ایران مسکو جمهوری اسلامی ایران محمد مخبر سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ ولادیمیر پوتین حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی مذاکرات وین رئیس جمهور ایالات متحده امریکا دهه فجر انقلاب اسلامی ستاد مرکزی دهه فجر شعار محوری جشن ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • ایام دهه کرامت اعلام شد
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • نقش محوری کارگران در تحقق شعار سال
  • «با شما سربلندیم» شعار محوری دهه کرامت شد
  • شعار دهه کرامت امسال اعلام شد