Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@22:54:39 GMT

برگزاری برنامه‌های دهه فجر با شعار جشن ملی ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۵۷۰۹

برگزاری برنامه‌های دهه فجر با شعار جشن ملی ۱۴۰۰

مصطفی دودانگه، سرپرست معاونت فرهنگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه برنامه‌های مختلف در ایام الله دهه فجر برگزار می‌شود، اظهار داشت: بزرگترین فرصتی که در بحران کرونا وجود دارد تقویت پایگاه اجتماعی و مردمی بدنه نیروهای انقلابی کشور است.

مصطفی دودانگه  اظهار کرد: یکی از برترین چهره هایی که تاریخ بشریت به خود دیده ، شخصیت متعالی امام خمینی (ره ) اسـت که با قیامش علیه ظلمتها، بعثت انبیا و امامت اوصیا را در خاطره ها زنده کرده وبا پایمردی آن یگانه دوران انقلابی به وجود آمد که «اعجاز قرن» نامیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شنیدن وصف امام و شرح اندیشه‌های جاودانه آن یگانه دوران دلنشین است، اما این تعاریف از بیانات خلف صالح ایشان؛ مقام معظم رهبری که سال‌ها در جوار وی زیسته و درس امامت و رهبری آموخته و در فراز و نشیب‌های مبارزه و پیروزی نظام اسلامی از نزدیکترین یاران و شاگردان مخلص و شایسته امام بوده، لطافت و شیرینی دیگری دارد.
دودانگه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود:این انقلاب بی نام خمینی در هیچ جای جهان شناخته شده نیست، الحق شخصیت آن عزیز یگانه، شخصیتی دست نیافتنی و جایگاه والای انسانی او جایگاهی دور از تصور و اساطیر گونه بود. او، رهبر و پدر و معلم و مراد و محبوب ملت ایران و امید روشن همه‏ى مستضعفان جهان و بخصوص مسلمانان بود. او، عبد صالح و بنده‏ى خاضع خدا و نیایش گر گریان نیمه‏ شب‌ها و روح بزرگ زمان ما بود.
دودانگه در ادامه با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر و چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در دهه فجر ملاحظات اجرایی شامل نوآوری‌ها و خلاقیت‌ها، انسجام و هماهنگی سازمانی بین ارکان و نهادهای ستادهای دهه فجر، افزایش تعامل و مشارکت هدفمند و هماهنگی بیشتر، برنامه‌ریزی برای توسعه عملی مشارکت‌های مردمی مورد تاکید مقام معظم رهبری، احصاء و تدوین انتظارات و جلب همکاری با توجه به اهمیت مراسم، تلاش برای فراگیر سازی مراسم با همکاری رسانه ملی و استانی، بهره‌گیری از شخصیت‌های مهم نظیر سخنرانی یوم الله 22 بهمن از مواردی است که باید به آنها توجه شود.
 وی با اشاره به اینکه با گسترش ویروس منحوس کرونا و هدف قرار گرفتن مراکز اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جامعه، بسیاری از نقاط قوت، موج آفرین و ظرفیت ساز ملت ما که عموما در حوزه معنویت و فرهنگ به شمار می‌رفته است آسیب جدی دیده‌اند، گفت: ولی با تاسی به سخنان ارزشمند سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه «من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم»، باید فرصت‌های این بحران را کشف و استفاده کرد.
 دودانگه عنوان کرد: به نظر می‌رسد بزرگترین فرصتی که در بحران کرونا وجود دارد تقویت پایگاه اجتماعی و مردمی بدنه نیروهای انقلابی کشور است، بدنه‌ای که سال‌ها مورد هجوم بی‌وقفه دشمنان این انقلاب قرار گرفته و چندان فرصت دفاع موثر و زیربنایی نیافته است.
  وی بیان کرد: در ادامه، پیشنهاداتی برای بزرگداشت مردمی جشن چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با شعار محوری«جشن ملی ۱۴۰۰» طرح شده که افراد و مجموعه‌های مختلف می‌توانند از همین امروز با الگوگیری از آنها، گامی موثر در این رابطه بردارند:
 1.نصب پرچم ایران در سر درب منازل
 2 .برپایی شبهای فیلم مستند انقلاب در فضاهای باز و بصورت مجازی
 3 .طرح عهد دسته جمعی قرائت سوره فجر در روز 22 بهمن
 4 .اجرای برنامه کوهپیمایی و نصب پرچم جمهوری اسلامی در قلل مختلف
 5 .مراسم علم گردانی و پرچم گردانی در میادین اصلی شهر زنجان
 6 .برپایی نمایشگاه عکس انقلاب در زنجان و همچنین دستاوردهای انقلاب 
 7 .برگزاری مراسم شب های خاطرات انقلاب با حضور افراد موثر و بومی بصورت حضوری و مجازی
 8 .مراسم بانگ ندای الله اکبر در شب 22 بهمن به صورت منسجم در مساجد و میادین شهر
9 .راه اندازی موکب هنرمندان انقلابی در یکی از نقاط پر رفت و آمد شهر 
 10 .تولید محتوا در حوزه انقلاب به زبانهای مختلف دنیا و ارسال این محتوا به اساتید و نخبگان جامعه بین المللی از طریق ایمیل
11 .طراحی سیر مطالعاتی انقلاب شناسی و ترویج آن 
12 .برپایی دیوار نگاره مردمی«بعد از تو...» به مناسبت سومین دهه فجری که حاج قاسم سلیمانی در میان ما نیست
 13 .پیگیری طرح هر صنف یک خدمت برای ارائه خدمت رایگان یا نیم بها صنوف مختلف به مردم به مناسبت دهه فجر

 14 .طرح ۴۳ محله ، ۴۳ موکب به مناسبت ۴۳ امین سالگرد انقلاب اسلامی 
 15 .ماشین نویسی شیشه پشت ماشینها با کلیشه های مرتبط با دهه فجر
16 .توزیع پرچمهای ایران( کوچک مثلثی )برای نصب بر روی ماشینها
 17 .در ابتدای هر کوچه ای که به نام شهیدی است عکس آن شهید و بخشی از وصیتنامه اش که اشاره به انقلاب و پشتیبانی از ولی فقیه دارد بر روی بنر یا روی بیلبورد نصب شود

18 .معرفی کتابهای مرتبط با دهه فجر و انقلاب در بیل بوردهای شهری
19 .سیستم صوتی مساجد و هیئت ها می بایست در این ایام فعال باشد و سرودهای متناسب با مناسبت با صدای ملایم و با مراعات حق همسایگان در خیابان پخش شود
20 .برگزاری مسابقه طراحی و اجرای دیوارنگاره های شهری با موضوع انقلاب در زنجان
21 .نصب المانهای مرتبط با انقلاب در زنجان در میادین و خیابانها 
22 .انتشار کد آهنگ‌های پیشواز انقلابی برای تلفن های همراه
23 .برگزاری جلسات مجازی نقد و بررسی کتاب های مطرح و مرتبط با انقلاب 
24 .راه اندازی طرح خیر های جمعی و همدلی )مانند جمع آوری پول برای قربانی کردن و اطعام نیازمندان( به مناسبت دهه فجر )
 25 .فضاسازی خیابانها,، مساجد و اماکن عمومی و جمع آوری کمکهای مردمی و پخش سرودهای مرتبط با دهه فجر
26 .برگزاری مسابقات آنلاین مرتبط با انقلاب بصورت آنلاین برای کودکان و نوجوانان و جوانان
 27 .ساخت پادکست های جذاب و کوتاه با موضوع دستاوردهای انقلاب جهت انتشار در فضای مجازی
 28 .هیئت ها و محلات مختلف می توانند طرح اهدا خون دسته جمعی را در مسجد یا مدرسه محله اجرا کنند 
 29 .برگزاری مسابقات کتاب متناسب با ایام انقلاب
 30.راه اندازی جلسات ایده پردازی در هر هیئت و مسجد و پایگاه مقاومت جهت جمع آوری ایده های بومی و مردمی محله برای دهه فجر 
 31 .زیارت قبور شهدا بصورت دسته جمعی و تجدید عهد با آنان
32 .اجرای طرح هر هیئت یک رسانه: اگر چه امکان برگزاری تجمع محدود است، اما هر هیات میتواند روزانه یک ساعت برنامه زنده اینترنتی را برگزاری کند و به صورت زنده از شبکه های مجازی پخش کند. 
 33 .برپایی مراسم های کوچه ای و محله ای نیز ایده دیگری است که در هر کوچه یا محدوده ای معین، خانواده ها میتوانند از یک مداح و سخنران دعوت کنند و مراسمی محدود با رعایت فاصله گذاری اجتماعی انجام دهند. 
 34 .برگزاری تئاترهای خیابانی با موضوع انقلاب 
 35 .برگزاری جشنواره های مختلف اعم از طراحی پوستر، وبلاگ نویسی، شعر، طراحی المان، داستان نویسی، فیلمنامه نویسی،تولید اپلیکیشن، موشن گرافی و... با محوریت انقلاب
36 .اجرای کاروانهای شادی فرهنگی و هنری نوجوانان
 37 .برگزاری شب شعرهای انقلاب با حضور مجازی شعرای مطرح شهر و کشور
38 .تهیه و بسته بندی بهداشتی کتابها و پیکسلهای مرتبط با انقلاب برای کودکان به همراه ماسکهای کودکانه(سایز کوچک)و ارسال به درب منازل آنها 
39 .برگزاری مسابقات مختلف(نقاشی و کاردستی و شعرخوانی و دکلمه و....) با موضوع انقلاب برای کودکان بصورت مجازی
 40.دیدار با جانبازان و ایثارگران با رعایت دستورالعمل های بهداشتی  
41.با نیت احیای سنت وقف با اعضای مجموعه خود همفکری و وقف نامه ای را تنظیم کرده و برای پایداری انقلاب هر کسی در حد توان، وقفی را به نیت انقلاب انجام دهد
 42.تولید محتوای پیامها و توییت ها و هشتگ هایی با زبانهای مختلف برای موج آفرینی ملی و بین المللی و ترند شدن یک هشتگ برای آگاه سازی جهانیان از شعارهای مترقی انقلاب اسلامی ایران
 43.راه اندازی دیوار مهربانی در فروشگاه ها به مناسبت دهه فجر
44.برگزاری مراسم نورافشانی محله ای با حضور نوجوانان محله
 45.برگزاری مسابقات مختلف ویژه دختران و مادران به مناسبت ایام میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و دهه فجر  
46.برگزاری مسابقه ساخت کلیپ های گفتاری 31 ثانیه ای از دستاوردهای انقلاب با عنوان "ما میتوانیم "ویژه نوجوانان(برای این منظور میتوان از محتوای مجموعه پوسترهای "ما میتوانیم" استفاده کرد)
47.برگزاری مسابقه بهترین استوری یا وضعیت مرتبط با انقلاب ویژه جوانان 
48.برگزاری مسابقه پرده خوانی و نقالی با موضوع وقایع انقلاب
 سرپرست معاونت فرهنگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در پایان بیان کرد: آزادیخواهان جهان به خصوص کشورهای اسلامی به تبع از نظام جمهوری اسلامی حرکت‌هایی را انجام دادند و تحولاتی انجام شده و انقلاب اسلامی تا حدود زیادی به کشورهای دیگر صادر شده و برای آنان الگو بوده است.

انتهای پیام/2308

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان سپاه استان برگزاری برنامه دفاع مقدس دهه فجر دودانگه مسابقه برگزاری مسابقات مرتبط با انقلاب برگزاری مسابقه انقلاب اسلامی راه اندازی دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است